Our Projects Worldwide

Звучно изолирано куќиште за бучна машина Холистички канцелариски акустичен третман Акустични панели и обновување на студиото за подкаст Акустични панели во професионално студио MUTE SYSTEM @ Hilton Park Lane, London Дизајнерски акустични панели во конференциски сали Soundproofing in a production plant, Salzburg Soundproofing of transportation lanes Industrial soundproofing in Magna Seating, Serbia Soundproofing of iconic brewery in Apatin, Serbia Soundproofing of a cement factory in Austria Soundproofing of Chillers - Batumi, Georgia Impact Noise Insulation in Buchares Soundproofing of Air Extraction System Noise Barrier for Chillers on Rooftop Звучна изолација на чилерите во Сан Стефано Плаза Акустичен третман на концертно место, Швајцарија Акустичен третман на училница во Бруксел, Белгија Звучна изолација на луксузни апартмани, Софија 2021. Акустичен третман за просторија за тапани Индустриска бариера за изолација во машинска фабрика Akustičen tretman vo radio studio vo Tanger, Maroko Акустичен третман во дневна SPA во Јоханесбург Приватно студио за тапани Soundproofing for C'est la vie club in Sofia Шумоизолациско куќиште на преса за печење за Миба, Словачка Акустичен третман на сала за домашно кино Звучна изолација на генератор во Telenor Акустични удари во IT канцеларија Шумоизолациона бариера во хотелот Marriott, Tbilisi Звучна изолација во хотелот Мериот, Тбилиси Шумоизолации на луксузна зграда Beelive и Roogle во Исланд Бучава од зградата на Европскиот парламент Дизајнери и акустични панели BEELIEVE во LIDL, Хрватска Прича о конференцијској сали у Естонији Прилагодена акустика и студио во канцеларија WavO во Парк хотел Москва Machine soundproofing Проблем со акустика во IT Security канцеларијата Комора за изолација на бучава DECIBEL WavO во клуб „City Stage“ Звучна изолација на чилерите Звучна изолација на идови во стан Звучна изолација на таван Акустика во студио за снимање Авокал Акустична удобност во мултифункционална сала Звучна изолација на дизел генератори во хотел Marriott Луксузно студио за снимање во Рим Marriott Hotel - звучна изолација на чилерите во Шекветили, Georgiaорџија Шумоизолации на ресторан во „Сан Стефано Плаза" Шумоизолации на климатизација - супермаркет Fantastiko Акустичен третман на училишна гимназија Центар за слушни помагала во Братислава Центар за слушни помагала во Aтинa City Mark Art Center Звучна изолација на станови Звучна изолација на чилер Дизајнерски акустични панели во канцеларија Шумоизолации на засолниште за кучиња Импакт продукција Aкустични панели и бафали Индустриска контрола на бучава AQ Magnit Aкустичен третман на ѕидови Active Trades Акустично третман во центар Фонио Звучна изолација на индустриски вентилатор, Алкалоид Скопје Tелевизија К -3 Бар Барбакан Придушувач за воздух за Internovus GLL™ во Бар Backstage Звучна изолација на дизел генератори Шумоизолации на просторија за компресор Бе консулт Акустично третирање во летниот театар во Бургас Приватна болница "Св. Иван Рилски" Кутија за изолација на звук за бучен сервер Шумоизолации на таванот во Будимпешта Исполнување на апсорпција на звук во куќа музеј Панчо Владигеров во Софија Виброизолација на компресори во дентална лабораторија Империја - онлајн продуцентско студио Звучна изолација на генератори на гас Звучна изолација на системот за вентилација ОДЗ 67 "Мечо Пух" Изработка и монтажа на звукоизолациски панели во фитнес центар Звучно изолирана тест лабораторија Звукo и виброизолация во EVN Бариера за изолација на бучава за опрема за ладење Доли Медия Студио - звучна изолација и акустика Инсталација на акустични панели во канцелариите на Cisco Студио за тапани во Софија Имплементација на звучна апсорпција за домашно кино Бизнис зграда Litex Tower во Софија Индустриско намалување на бучава Звучна изолација и акустика на музичка академија - Voice Academy Сепаратори за бироа во Credissimo

MORE THAN 5000 PROJECTS IN 42 COUNTRIES

Нови проекти

Референтни проекти

Верзија за печатење
 • Дополнителна звучна изолација на машините за сув мраз
  Toyo Tires, Србија
 • Анехоична комора
  Nissan, Шпанија
 • Звучна изолација и канцелариска акустика
  SAP, Бугарија
 • Акустичен третман
  LIDL, Бугарија
 • Комплетен дизајн и монтажа на звучна изолација
  Fanstastico, Бугарија
 • Шумоизолациони кабини
  Hitachi, Бугарија
 • Акустичен третман во канцеларија
  Siemens, Бугарија
 • Акустична канцеларија третман
  Hitachi, Бугарија
 • Акустичен третман во канцеларија
  Appfire, Бугарија
 • Звучна изолација на производна линија
  Фабрика Кроноспан, Бугарија
 • Шумоизолација на чилер во центарот за податоци
  Intel, Ирска
 • Акустичен третман за 16 канцеларии
  Creative Assembly, Бугарија
 • Звучна изолација на ѕидот на салата
  Laakirchen Paper, Австрија
 • Акустично подобрување во канцеларија
  Welser Profiles, Грстен, Австрија
 • Акустичен третман на студио за подкаст
  HackSoft Studio, Софија, Бугарија
 • Канцелариски акустичен третман со текстилни панели
  Inkofoods, Софија, Бугарија
 • Комплетен дизајн и монтажа на звучна изолација
  Beverly Park Complex, Софија, Бугарија
 • Шумоизолациски куќиште во производствен објект
  Месер, Србија
 • Анехоични комори
  Nissan, UK

 • Presidential suites soundproofing with MUTE SYSTEM
  Hilton Park Lane, London, UK
 • Звучна изолациона бариера околу машина за удирање
  Magna Seating, Србија
 • Куќиште за вентилациони агрегати
  Lindner, Austria
 • Набавка и монтажа на акустично куќиште од нерѓосувачки челик
  Coopervision, Велика Британија
 • Звучна изолација на пумпа и канцелариска контрола на бучавата
  Рајфајзен, Австрија
 • Звучна изолација на производна линија
  Фабрика Кроноспан, Бугарија
 • Акустичен третман
  БИЛА, Бугарија
 • Звучна изолација и акустика на студио за тапани
  Венко Поромански - професионален тапанар

 • Шумоизолации на генератор
  Telenor Bulgaria
 • Шумоизолации и акустика на професионално ТВ студио
  Doli Media Studio, Slavi's Evening show
 • Шумоизолации на чилери
  Europarliament, Sofia

 • Complete soundproofing design and installation
  Beverly Park Complex, Sofia, Bulgaria
 • Шумоизолации на воздушни канали
  Restaurant Noah, Sofia
 • Намалување на времето за реагирање во гимназија
  Private Language School "Doris Tenedi"

 • Акустичен третман на студио за учење преку Интернет
  Ucha.se

 • Акустична штанд за снимање на звук
  Chaos Group • Акустичен третман на сали
  Boyana Residence, House 2

 • Индустриска звучна изолација на чилери
  Banca Intesa Serbia, Белград • Звучна изолација на индустриска кабина
  Воен погон Арсенал, Казанлак
 • Дизајн, производство и инсталација на кабини за превод
  Euro Parliament, Sofia

 • Акустичен третман на канцеларии и инсталација на сепаратори за биро
  DSK Bank

 • Производство и инсталација на индустриски пригушувач
  Vivacom (BTC EAD), Sofia

 • Производство и инсталација на индустриска бариера за бучава
  Grammer AD, Trudovets
 • Звучна изолација на индустриски вентилатор
  Alkaloid AD, Skopje
 • Дизајн и инсталација на акустични прегради и сепаратори
  AQ Magnit, Godech
 • Акустичен третман на канцеларии со текстилни акустични панели DECIBEL
  Ernst & Young
 • Звучна изолација бариера на центар за кучиња
  Rudozem Street Dog Rescue
 • Звучна изолација на таванот од ресторан
  Ресторан Sasa
 • Акустично инженерство на звучно изолиран раствор за опрема за производство
  Nestlé
 • Дизајн и инсталација на акустичен третман
  Bar Barbakan, Skopje
 • Дизајн и инсталација на звукоизолирани и акустични решенија
  City Mark Art Centre, Sofia
 • Акустичен третман на ТВ студио
  Телевизија К -ТВ, Skopje
 • Дизајн и инсталација на звукоизолирани и акустични решенија
  Open air theater, Burgas
 • Акустичен третман со дизајнерски акустични панели
  Ресторан Backstage, Бургас
 • Звучна изолација на чилерот
  Top Fit, Sofia
 • Акустичен третман на просторија за аудиологија
  Болница Тракија, Стара Загора
 • Звучна изолација на кутија за сервер
  Alcatel Lucent Enterprise

 • Акустично подобрување во канцеларии и конференциски сали
  Litex Tower, Sofia
 • Инженерство и инсталација на индустриска контрола на бучава
  VP Brands International, Bulgaria


We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.