1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Offices & conference rooms
  6. »
  7. Проблем со акустика во IT Security канцеларијата

Проблем со акустика во IT Security канцеларијата

Проблем со акустика во IT Security канцеларијата
Проблем со акустика во IT Security канцеларијата
Проблем со акустика во IT Security канцеларијата
Проблем со акустика во IT Security канцеларијата
Проблем со акустика во IT Security канцеларијата
Get in touch
GET IN TOUCH
Проблем со акустика во IT Security канцеларијата

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

“A-Line” е компанија која работи во областа на ИТ сексуалноста. Локацијата на нивната нова канцеларија е Софија, Бугарија. При создавање на пријатно работно опкружување за вработените, компанијата наоѓа силен звучен проблем на два од работните места. Се состои од исклучително високи нивоа на реаверзија.

A-Line” го идентификува проблемот и ја разбира опасноста од тоа да се меша во работното опкружување во просториите. За таа цел, компанијата се обраќа до DECIBEL за решение.

Испратено е барање за акустичен третман со дизајн ориентација на две канцелариски простории. DECIBEL реагира брзо и подготвува индивидуален проект за неколку типа на третман на таванот и wallидовите. За време на планирањето и подготовката на понудата, потребни се неколку посети на дадената страница за да се изврши дадената наредба што е можно побрзо.

Theидовите на двете канцеларии се третираат со 53 панели од акустичен текстил од 50х50х5 см. На таваните се поставени 10 парчиња хоризонтални тампони со димензии 100х50см.

Целиот проект DECIBEL успева да планира и изврши во краток период од една недела, што го остава клиентот задоволен.

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.