Get in touch

GET IN TOUCH

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Soundproofing of a cement factory in Austria

Soundproofing of a cement factory in Austria
Soundproofing of a cement factory in Austria
Soundproofing of a cement factory in Austria
Soundproofing of a cement factory in Austria
Soundproofing of a cement factory in Austria
Soundproofing of a cement factory in Austria
Soundproofing of a cement factory in Austria
Soundproofing of a cement factory in Austria

Related Products

Decibel Booth

ДЕЦИБЕЛ БУТ е најмодерно решение за организирање канцеларии на отворен простор. Овие кабини создаваат совршена приватност за да остваруваат телефонски повици или да имаат кратки состаноци во тивка и мирна околина, дури и во средината на хаосот на центрите. Штандовите може да се користат и за целите на снимање на звук. Постојат различни големини и стилови на DECIBEL BOOTH кои можат да се вклопат директно во дизајнот на ентериерот на канцеларијата, истовремено задоволувајќи ја практичната потреба за приватност и на акустично и визуелно. Во ДЕЦИБЕЛ, веруваме дека секоја канцеларија на отворено има уникатен стил и корпоративна култура. Затоа, ние нудиме целосна прилагодување на нашите акустични штандови во однос на формата, димензиите, бојата на ентериерот и надворешноста, итн. Дури и материјалот што ќе ги сочинува theидовите на штандот ќе го избере клиентот во зависност од нивото на потребното намалување на бучавата. Екстериерот на DECIBEL BOOTH може да биде дрвен, метал или стакло, додека ентериерот може да биде украсен со акустичен текстил или нашите акустични панели со прекривка од ткаенина и 22 опции во боја.42334234234

Decibel Booth
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.