1. Начало
  2. »
  3. Работа кај нас

Работа кај нас

Сакате да се придружите на нашиот тим?

DECIBEL е брзо растечка компанија во областа на звучна изолација и акустика ширум светот. Нашиот тим се состои од поединци кои се одговорни и водени од резултати. Ние силно веруваме во поттикнување на претприемачкиот дух, поддршка на иновациите и промовирање добри бизнис идеи.

Компанијата се состои од следниве внатрешни одделенија: продажба (локален и меѓународни пазари), инженерство (инженерство, консалтинг и развој), Производство (производство, снабдување и логистика), маркетинг (рекламирање, веб и социјални мрежи), администрација и финансии (финансии и сметководство).

Доколку сакате да се приклучите на тимот на DECIBEL, ве молиме испратете го вашето CV и мотивациско писмо на contact@decibelinternational.com и кажете ни - зошто сакате да станете дел од нашиот тим, која е вашата позиција од соништата и во кој оддел би сакале да бидете .

Можете да ги видите тековните отворени позиции во профилот на DECIBEL JOBS.bg profile.

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.