Канцеларија

гр. София 1839 , 
Ботевградско шосе и ул. 46-та, #10 ( до “Радиал”)

GPS: 42.708227, 23.418922

М: +359 883 30 30 45,
M: +359 882 56 83 54
office@decibel.mk

Консултација

Можете да закажете консултација со нас во нашата канцеларија, преку SKYPE или на лице место со закажана средба.

Да закажете состанок за консултација: office@decibel.mk

Работни часови

Понеделник - Петок:

8:30-17: 30 (GMT+2)

 

Се препорачува да закажете консултации пред да дојдете во канцеларија.

 

 

Производна база

Бугарија, Ботевград, 2140 

улица Индустриална № 1

GPS: 42.911423, 23.802082

contact@decibel.bg

 

Соединети Држави
Австрија
Јужна Африка
Обединето Кралство
Романија
Србија
Северна Македонија
Казахстан

Дистрибутери

United Arab Emirates

Ако не ја гледате вашата земја овде, контактирајте не на Markets@decibelinternational.co.uk

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.