Get in touch

GET IN TOUCH

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Референции

Референци

Gherghe Costinel

Штотуку го завршивме проектот и сме презадоволни од добиените резултати. Резултатите се според добиените индикации, имено музиката повеќе не се слуша, а намалени се и пренесените вибрации.

Dan

"Nothing can compare to sleeping in a room where it is completely quiet! We thank the people from DECIBEL for their professionalism and for the solution they offered us!"

Hajnal Hunor

"As DECIBEL has complied with our product and delivery requirements, we confidently recommend them for their solutions and for the good collaboration we had during our first project."

David Gresham

We contracted DECIBEL to manage the project, from both an acoustic and aesthetic point of view. We highly recommend their expertise, planning, and implementation.

Борислав Гигов

"MMG Music препорачува добра изведба на DECIBEL и изразува голема благодарност за нивната работа. Не се двоумиме да го препорачаме DECIBEL".

Александър Червенков

'Нашит е неговиот тим е најзаслужен за фирмата DECIBEL, ако сакате да го надминете вашиот клиент, да го напишете написот, да ги набудувате резултатите и високото качество на предложените услуги. "

Emil Aleksandrov

„Одлуката што ја добив беше финансиски оправдана, донесена прецизно, а постигнатиот резултат беше ефективен."

Антоанета Ненова

"Компанијата ДЕЦИБЕЛ демонстрира професионалност и посветеност да се постигне максимална ефективност и сигурност во предложеното решение, што на крајот доведе до посакуваниот резултат."

Радостин Николов

"Решението што го добивме од ДЕЦИБЕЛ беше оптимална опција за нас - професионално, ефикасно и финансиски профитабилно. Инсталацијата е извршена прецизно, брзо и чисто."

Камартон Бугарија

"Компанијата даде вистинска одлука благодарение на нивната висока професионалност, спроведувањето на договорот беше извршено експресно и квалитетно, за што ги даваме нашите препораки за компанијата DECIBEL."

Марија Соколова- Попдончева

„Задоволен сум од постигнатиот резултат, соработката и буџетот што успеавме да го внесеме.

Ги препорачувам компанијата и нејзиниот сопственик како сигурни партнери, заради пристапот, односот и добриот краен резултат што го постигнаа, и покрај тешкотиите. "

Б. Анчева

„Тие ни ја понудија најдобрата опција за нас, според нашиот буџет и барања, тие беа флексибилни, .... со задоволство препорачуваме“.

Shota Khizanishvili

"Company DECIBEL has proved to be highly competent, adaptable to the challenges that the project faced and over- achieved the initially agreed result." 

Lili K.

"Ви благодарам:

- за професионализмот
- за услуги на клиенти
- и за враќање на мирот во мојот дом"

Aristos Constantinou

"For my new studio in Sofia city I used DECIBEL acoustic diffusers and I'm very pleased with both acoustic result and product design!...Thank you!"

H. Atsinov

"For us DECIBEL is the preferred partner in cases that require precise and adequate technical solutions in the field of soundproofing and noise isolation..." 

Иван Розанов

Во изминатата 2015 година ДЕЦИБЕЛ  изврши акустична обработка на три  кофернтни сали. По поставување на овие панели,звучните параметри на акустично- третираните  сали одговараат на светските стандарди. Ви благодариме за брзината и квалитетот на извршената услуга.

Христо Киров

"Го препорачуваме инж. Недков од DECIBEL, како сериозен, искрен и сигурен партнер кој поседува можности да се справи успешно со сите предизвици ... со гарантиран квалитет и брзина."

инж. Валери Дойчинов

"Го препорачуваме инж. Недков од DECIBEL како сериозен, искрен и сигурен партнер кој поседува реални можности да исполни конкретни задачи на акустични проблеми."

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.