1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Music and voice studios
  6. »
  7. Akustičen tretman vo radio studio vo Tanger, Maroko

Akustičen tretman vo radio studio vo Tanger, Maroko

Akustičen tretman vo radio studio vo Tanger, Maroko
Akustičen tretman vo radio studio vo Tanger, Maroko
Akustičen tretman vo radio studio vo Tanger, Maroko
Akustičen tretman vo radio studio vo Tanger, Maroko
Akustičen tretman vo radio studio vo Tanger, Maroko
Get in touch
GET IN TOUCH
Akustičen tretman vo radio studio vo Tanger, Maroko

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Најновиот проект на DECIBEL донесе акустична удобност во една од врвните радиостаници во Мароко. "Medi 1 Radio" е мрежа за радио вести со седиште во Тангер, Мароко, со публика од околу 23 милиони луѓе.

Со цел да се создаде пријатно акустично опкружување и за радио-домаќините и за нивните гости, во соработка со својата локална партнерска компанија, DECIBEL обезбеди тридимензионални панели за дифузија „City Sky“ за тавани и „P“ бас-стапици за идните агли.

Додека панелите „City Sky“ работат добро со високи фреквенции, го оцртуваат и разјаснуваат звукот, басните стапици „P“ се исклучиво дизајнирани да обезбедат ефективна апсорпција на ниска фреквенција помеѓу 125-250 Hz.

Ако сте заинтересирани да дознаете повеќе за нашите производи и услуги достапни во Мароко, ве молиме контактирајте не на markets@decibelinternational.co.uk

Related Products

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.