Pi 3,14 Bass Trap
Pi 3,14 Bass Trap
Pi 3,14 Bass Trap
Pi 3,14 Bass Trap
Pi 3,14 Bass Trap
Acoustic treatment
Acoustic treatment
Best seller
Best seller
Customisable
Customisable
Guaranteed result
Guaranteed result
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Original
Original
T02-Caribbean Sand
T02 Caribbean Sand
T03-Todays Herald
T03 Todays Herald
T04-Coffeelandia
T04 Coffeelandia
T05-Bitter Chocolate
T05 Bitter Chocolate
T06-Rubbies are Red
T06 Rubbies are Red
T07-Violet Candy
T07 Violet Candy
T08-Baby Elephant
T08 Baby Elephant
T09-Mr. Grey
T09 Mr. Grey
T11-Nicotiana Rustic
T11 Nicotiana Rustic
T10-Lead Arrow
T10 Lead Arrow
T13-Jet Set
T13 Jet Set
T12-Frog`s Romance
T12 Frog`s Romance
T01-Black Cat
T01 Black Cat
T14-Stone Breaker
T14 Stone Breaker
T15-Soft Powder
T15 Soft Powder
T16-London Mist
T16 London Mist
T17-Smokey Eyes
T17 Smokey Eyes
T18-True Turquise
T18 True Turquise
T19-My Father`s Jacket
T19 My Father`s Jacket
T20-Chocolate Souffle
T20 Chocolate Souffle
T21-Moroccan Sun
T21 Moroccan Sun
T22-Purple Haze
T22 Purple Haze
Request A Quote
Offer for
Pi 3,14 Bass Trap

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

π bass trap е специјално создаден за да обезбеди звучна апсорпција помеѓу 125-250 Hz. Дрвената плоча (лицето) е со дебелина од 7 mm и има 3,14% перфорации направени од 15 крстовидни отвори. Отворите со форма на крст се поефикасни од стандардните округли отвори. Перфорираната плоча (лицето) и кутијата се направени од акустичен технички полиуретан кои дејствуваат како Хелмхолцов резонатор. Со цел да постигнеме оптимален дизајн ние го покривме со црна акустична ткаенина која го дава завршниот изглед на "P" bass trap-от. Погоден е за поставување во аглите на собата каде преостанатата звучна енергија од спектарот се акумулира.

Студиа, музички студиа, домашни кина, конференциски сали, канцеларии, јавни места, call центри и др.

Коефициент на звучна апсорпција
Технички податоци
Материјал:Перфорирана дрвена плоча и акустична ткаенина од aкустичен технички полиуретан (куќиште)
Дизајн:црна ткаенина со видливи крстовидни перфорации
Димензии на предната плоча:420 x 1000 мм
Странични ѕидови:300 x 1000мм
Тежина:3 кг
Перфорација:3,14%
Монтажа:преку лепење во аглите на собата
Downloads
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.