Get in touch

GET IN TOUCH

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

WavO во клуб „City Stage“

WavO во клуб „City Stage“
WavO во клуб „City Stage“
WavO во клуб „City Stage“
WavO во клуб „City Stage“
WavO во клуб „City Stage“

City Stage е едно од ретките места во Софија што нуди клупски сцени за музички настани во живо, забави, фестивали за танцување и прикажување филмови.

За време на неговата посета на клубот, популарен бугарски уметник слушна акустичен дефект околу сцената во опсег на фреквенција од околу 80hhz.

Тимот на градската сцена контактираше со DECIBEL за потребата да се реши овој проблем. Првиот чекор во ваков проект е темелно да се прегледа акустичен инженер.

DECIBEL ги изврши акустичните мерења. По нив, стана јасно какво треба да биде решението - поставување на перфорирани акустични панели, во тој случај клиентот го избра моделот WavO.

По инсталацијата на дизајнерските панели, се префрливме на последната фаза од проектот

Последниот чекор е да се измерат постигнатите нивоа на звук. Пријавените вредности ги достигнаа поставените во проектот, а позитивните повратни информации од нашиот клиент се доказ за добро завршената работа.

Related Products

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.