Get in touch

GET IN TOUCH

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. Акустични панели
  6. »
  7. Perforated Wooden Acoustic Panels
  8. »
  9. Acer™ panel Перфориран акустичен панел

Acer™ panel Перфориран акустичен панел

Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acer™ panel Перфориран акустичен панел
Acoustic treatment
Acoustic treatment
Best seller
Best seller
Customisable
Customisable
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Original
Original
Thin
Thin
V1-Frozen Bark
V1 Frozen Bark
V2-Enchanted Oak
V2 Enchanted Oak
Request A Quote
Offer for
Acer™ panel Перфориран акустичен панел

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acer™ Panel е дизајнерски акустичен панел составен од 10% перфорирана плоча од МДФ со природен фурнир и основа од технички полиуретан со дебелина 50mm. Acer™ Panel е адаптиран и дизајниран да работи во средните фреквенции од звучниот спектар. Минималистичкиот  и стилски дизајн го прави погоден за станбени и јавни пространства. Панелот може да се монтира како единечен елемент во композиција, па да се оформат цели ѕидови или паноа. Елегантниот  дизајн создава извонредни визуелни ефекти врз ѕидовите на кои е монтиран.

 

Acer™ Panel е наменет за поставување најмногу во канцелариски простор, продавници и ресторани. Можноста да се менуваат отворите на перфорација со чекор од 0,1mm го прави применлив и за специфични проекти, какви се барањата за концертни сали, студија за снимање и домашни кина, каде се бара фино подесување на звукот. Елегантниот дизајн создава исклучителни визуелни ефекти врз ѕидовите на кои е монтиран.

Acer™ Panel е погоден за употреба во простории на затворено.

Акустичните перфорирани панели може да се монтираат како на ѕидовите, така и по таванот на просторијата

Монтажата се одвива преку директно лепење при што е потребно претходно чистење на ѕидот со влажна крпа. Лепилото за монтажа е достапно за нарачки од DECIBEL.

Коефициент на звучна абсорпција
Технички информации
МатеријалМДФ со природен фурнир; технички полиуретан
БојаV02 - Enchanted Oak
Димензии500 x 500mm
Дебелина50mm
Тежина1,80kg
Перфорација10,00%
Монтажаѕидови и тавани; преку директно лепење
Downloads

Related Projects

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.