1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Homes
  6. »
  7. Звучна изолација на таван

Звучна изолација на таван

Звучна изолација на таван
Звучна изолација на таван
Звучна изолација на таван
Звучна изолација на таван
Звучна изолација на таван
Звучна изолација на таван
Get in touch
GET IN TOUCH
Звучна изолација на таван

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Еден од најчестите проблеми во станбените згради е вревата што доаѓа од соседите. Бучавата од товарот од ТВ, гласна музика во текот на ноќта или викање од горниот кат на стан се факторите што создаваат стрес и непријатност во домовите на нашите клиенти.

Во еден од најновите случаи на контрола на бучава во горниот кат, DECIBEL нуди решение за инсталирање на C-MUTE SYSTEM 33 панели за изолација на звук и употреба на звук изолаторна мембрана DCvisco за дополнителна изолација на бучава.

Инсталацијата на звучно изолационите панели е на таванот од 60 м2 и се изведува 4 дена со инсталиран финиш слој од гипс картон. Чистите процеси за време на инсталацијата на панелите овозможуваат употреба на просториите веднаш штом ќе заврши инсталацијата.

Повеќе информации за техничките карактеристики на системите за изолација на бучавата во таванот што ги нуди DECIBEL можете да ги најдете ТУКА.

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.