1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Homes
  6. »
  7. Акустичен третман на сала за домашно кино

Акустичен третман на сала за домашно кино

Акустичен третман на сала за домашно кино
Акустичен третман на сала за домашно кино
Акустичен третман на сала за домашно кино
Акустичен третман на сала за домашно кино
Акустичен третман на сала за домашно кино
Get in touch
GET IN TOUCH
Акустичен третман на сала за домашно кино

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Естонски сопственик на домашно кино му верувал на DECIBEL да ги избере вистинските производи за акустично лекување.

За да ги постигне посакуваните резултати, DECIBEL понуди комбинација на перфориран акустичен панел - Circulo ™, во комбинација со Pi 3,14 Bass Trap и текстилен акустичен панел. Нашиот клиент ја одобри нашата понуда. Користените перфорирани панели ја подобруваат акустичната удобност во просториите и ги прават попријатни за живеење или престој. По инсталацијата, ги пријавивме посакуваните резултати.

Комбинацијата на производи го постигнува потребното ниво на апсорпција на звукот, што е причина зошто добиваме позитивни повратни информации од нашиот клиент.

 

Related Products

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.