1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Music and voice studios
  6. »
  7. Акустика во студио за снимање Авокал

Акустика во студио за снимање Авокал

Акустика во студио за снимање Авокал
Акустика во студио за снимање Авокал
Акустика во студио за снимање Авокал
Акустика во студио за снимање Авокал
Акустика во студио за снимање Авокал
Акустика во студио за снимање Авокал
Акустика во студио за снимање Авокал
Акустика во студио за снимање Авокал
Акустика во студио за снимање Авокал
Get in touch
GET IN TOUCH
Акустика во студио за снимање Авокал

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Собственикът на музички студио Avocal севернова на ДЕЦИБЕЛ при търсенето на качествени акустични производи за учење во студијата. На еднократно ниво од студијата са монтирани триизмерни Skyline дифузори, произведени во избран од клиент цвет. Дифузорът сигурява двойна дифузия и Работи на појаки честоти, като изчиства звука. Изработен од висококачествен експандијан полиестирен и е животен не само што сакаш да му понудиш музеј, но и за твојата идеален дизајн, който идеално се опишува низ целиот град. Допирливо добавената ЛЕР светлина за осветлување на производот од визита на производот. За правилно акустично тренирање на преместување во егполцеван и акустичен панел Екопол. Пирамидалният панел притежава много добри звукопоглъщащи своиства, да се отвори како си клетъчна структура и специфична геометрија.

Използваните акустични продукти во звукзаписно студио Avocal съчетават единвременно акустична идеја и креативно дизајнирање.

Related Products

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.