1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Offices & conference rooms
  6. »
  7. Дизајнери и акустични панели BEELIEVE во LIDL, Хрватска

Дизајнери и акустични панели BEELIEVE во LIDL, Хрватска

Дизајнери и акустични панели BEELIEVE во LIDL, Хрватска
Дизајнери и акустични панели BEELIEVE во LIDL, Хрватска
Дизајнери и акустични панели BEELIEVE во LIDL, Хрватска
Дизајнери и акустични панели BEELIEVE во LIDL, Хрватска
Get in touch
GET IN TOUCH
Дизајнери и акустични панели BEELIEVE во LIDL, Хрватска

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Акустичниот третман на просториите за состаноци е еден од предусловите за нивниот дизајн. Акустичните колеги од Загреб нè контактираа за да ги произведеме акустичните панели што им беа потребни за одредено место. Тие ја дизајнираа зградата на канцеларијата LIDL во Загреб, исполнувајќи ги акустичните стандарди. Акустичен третман е потребен за да се намали времето на реакција и да се подобри акустичната удобност во просториите за состаноци и ходниците. Колегите го пресметале потребниот квадратура за да постигнат време за реагирање дефинирано со нивните стандарди.Тие бараа ДЕЦИБЕЛ да ги произведе акустичните панели, избирајќи го BEELIVE дизајнерот на акустична плоча за лекување на нивните простории.

BEELIVE панелот беше развиен од тимот на ДЕЦИБЕЛ, при што неговото јадро е високоефикасен, техничен полиуретан со отворено клетки, особено ефикасен во опсег од 400-650 Hz, што е најкарактеристично за човечкиот глас. Дизајнот и боите на панелите се целосно прилагодени на ентериерот на зградата, со што естетски го надополнуваат.

По инсталирањето на BEELIVE акустичните панели за дизајн, нашите колеги акустика контактираа со нас за да го споделиме пријавениот резултат. Тие ги постигнаа своите предвидени вредности за реакција, ни испратија слики од монтираните панели и се пофалија како можеа да придонесат за нивниот уште поубав стил на дизајнирање на ентериер со BEELIVE панелите.

Во случај да ви треба помош при дизајнирање и реновирање на акустичните удобности во вашите згради и сали, ние остануваме на ваше располагање и со задоволство ќе придонесеме за нивно подобрување.

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.