1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Homes
  6. »
  7. Акустичен третман за просторија за тапани

Акустичен третман за просторија за тапани

Акустичен третман за просторија за тапани
Акустичен третман за просторија за тапани
Акустичен третман за просторија за тапани
Акустичен третман за просторија за тапани
Акустичен третман за просторија за тапани
Get in touch
GET IN TOUCH
Акустичен третман за просторија за тапани

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

На секој нов музички аспирант му треба вистинско опкружување за да го усоврши звукот. Во ДЕЦИБЕЛ, ние уживаме што сме дел од овој процес. Во премиум станбен имот во Центурион, Јужна Африка, нашиот локален тим инсталираше акустични панели со перфориран дрвен финиш и тавански прегради со текстил за да обезбеди акустичен третман на новата просторија за тапани.

Дрвените и текстилни покриени акустични панели на DECIBEL се исто толку високо ефикасни во апсорпцијата на звукот, како и во создавањето на неверојатниот дизајн на ентериерот. Ова ги прави совршено соодветни за простори на кои не треба само пријатно акустично опкружување, туку и визуелна совршеност.

Доколку сте заинтересирани да дознаете повеќе за нашите производи и услуги достапни во Јужна Африка, ве молиме контактирајте не на info@Decibel-africa.co.za или sales@Decibel-africa.co.za 

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.