1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Homes
  6. »
  7. Шумоизолации на луксузна зграда

Шумоизолации на луксузна зграда

Шумоизолации на луксузна зграда
Шумоизолации на луксузна зграда
Шумоизолации на луксузна зграда
Шумоизолации на луксузна зграда
Шумоизолации на луксузна зграда
Get in touch
GET IN TOUCH
Шумоизолации на луксузна зграда

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Лозенец престој е луксузна станбена мултифункционална зграда. Се истакнува по својата незаборавна силуета, како и за функционалноста и репрезентативноста на нејзините внатрешни простори. Целта е да се создаде иновативна зграда во духот на органската архитектура со висок животен стандард што ги креира бугарските традиции на нов оригинален начин користејќи иновативни и еколошки архитектонски решенија.

Новата зграда главно има луксузни домови, но и канцеларии, мултифункционална сала, базен, ресторан и многу повеќе.

ДЕЦИБЕЛ подготви дизајн, рецепт и испорака на системи за изолација на звук и акустични решенија за станбени и функционални простори во зградата со цел да се зголеми удобноста на патниците.

Извори на информации и користен фото-материјал:
http://buildingoftheyear.bg/bg/buildings/view/1083/Rezidentziya-Dinevi-Lozenetz.html
https://www.dineviestates.bg/complexes/residence-lozenets/


Инвеститор и изведувач: „ВЕНИД“ ДОО

Архитект: „Стефан Добрев - Архитектура и дизајн“ ДОО, водечки дизајнер: архитект Стефан Добрев, дизајнер: архитект Ради Аврамов

Related Products

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.