1. Начало
  2. »
  3. Проекти
  4. »
  5. Offices & conference rooms
  6. »
  7. Beelive и Roogle во Исланд

Beelive и Roogle во Исланд

Beelive и Roogle во Исланд
Beelive и Roogle во Исланд
Beelive и Roogle во Исланд
Beelive и Roogle во Исланд
Beelive и Roogle во Исланд
Get in touch
GET IN TOUCH
Beelive и Roogle во Исланд

We would love to hear from you! Send us a message and one of our representatives will get in touch with you as soon as possible.

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DECIBEL го прошири својот дострел во Европа до Исланд. Нашиот прв проект беше акустичен третман на просторија за состаноци во канцелариски простор.

Проектот беше имплементиран со  BEELIVE ™ и ROOGLE ™ ou акустични панели со обоена ткаенина.

Обликот, дизајнот и опциите за боја на овие панели му овозможија на клиентот да создаде стилски wallиден состав.

Панелите  BEELIVE ™ и ROOGLE ™ have имаат јадро на технички полиуретан со густина од 18-30 и акустична текстилна обвивка. Акустичен текстил придонесува за апсорпција на звук на панели, што ги прави идеално решение за простории каде се бара акустичен третман и естетски вид. Панелите се со дебелина од 40 мм и во 22 различни привлечни бои.

Related Products

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.