Beelive и Roogle во Исланд

DECIBEL го прошири својот дострел во Европа до Исланд. Нашиот прв проект беше акустичен третман на просторија за состаноци во канцелариски простор.

Проектот беше имплементиран со  BEELIVE ™ и ROOGLE ™ ou акустични панели со обоена ткаенина.

Обликот, дизајнот и опциите за боја на овие панели му овозможија на клиентот да создаде стилски wallиден состав.

Панелите  BEELIVE ™ и ROOGLE ™ have имаат јадро на технички полиуретан со густина од 18-30 и акустична текстилна обвивка. Акустичен текстил придонесува за апсорпција на звук на панели, што ги прави идеално решение за простории каде се бара акустичен третман и естетски вид. Панелите се со дебелина од 40 мм и во 22 различни привлечни бои.

Галерија

Поврзани производи

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.