1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. Акустични панели
  6. »
  7. Fabric Acoustic Panels & Baffles
  8. »
  9. Акустични текстилни ѕидни панели

Акустични текстилни ѕидни панели

Акустични текстилни ѕидни панели
Акустични текстилни ѕидни панели
Акустични текстилни ѕидни панели
Акустични текстилни ѕидни панели
Акустични текстилни ѕидни панели
Акустични текстилни ѕидни панели
Акустични текстилни ѕидни панели
Акустични текстилни ѕидни панели
Акустични текстилни ѕидни панели
Acoustically tested
Acoustically tested
Acoustic treatment
Acoustic treatment
Airborne noise
Airborne noise
Best seller
Best seller
Customisable
Customisable
Fire retardant
Fire retardant
Handmade
Handmade
Made in EU
Made in EU
Thin
Thin
T02-Caribbean Sand
T02 Caribbean Sand
T03-Todays Herald
T03 Todays Herald
T04-Coffeelandia
T04 Coffeelandia
T05-Bitter Chocolate
T05 Bitter Chocolate
T06-Rubbies are Red
T06 Rubbies are Red
T07-Violet Candy
T07 Violet Candy
T08-Baby Elephant
T08 Baby Elephant
T09-Mr. Grey
T09 Mr. Grey
T11-Nicotiana Rustic
T11 Nicotiana Rustic
T10-Lead Arrow
T10 Lead Arrow
T13-Jet Set
T13 Jet Set
T12-Frog`s Romance
T12 Frog`s Romance
T01-Black Cat
T01 Black Cat
T14-Stone Breaker
T14 Stone Breaker
T15-Soft Powder
T15 Soft Powder
T16-London Mist
T16 London Mist
T17-Smokey Eyes
T17 Smokey Eyes
T18-True Turquise
T18 True Turquise
T19-My Father`s Jacket
T19 My Father`s Jacket
T20-Chocolate Souffle
T20 Chocolate Souffle
T21-Moroccan Sun
T21 Moroccan Sun
T22-Purple Haze
T22 Purple Haze
Request A Quote
Offer for
Акустични текстилни ѕидни панели

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Панелите за абсорпција на звук имаат срцевина од технички полиуретан 18 - 30 и завршен слој од акустичен текстил. Акустичниот текстил придонесува за добра звучна абсорпција и претставува идеално решение за простории каде има ехо и потреба од акустично третирање и естетска визија. Текстилот на панелите обезбедува пријатна атмосвера и претставува  добар стилски завршеток во просториите во кои се поставува. Панелите се достапни во три стандардни дебелини: 30mm, 40mm или 50mm и во 22 различни атрактивни бои. Акустичните панели се лесни за монтажа, преку директно лепење со  лепило или  со поставување на конструкција. Чистењето се одвива преку бришење со влажна и чиста крпа. Доколку е потребно текстилот, исто така може да се третира со меки детергенти.

Овие панели се создадени  за употреба во канцелариски  простории (каде има ехо) , за обложување на ѕидови и тавани во домашни кина, музички студиа, конференциски сали,универзитетски и црковни простории, концертни сали и други објекти  каде се цели кон добра разбирливост на говорот. Во зависност од димензиите и намената на просториите акустичните панели, можат да бидат скроени  и монтирани во согласност со постоечкиот дизајн на конструкција или преку директно лепење.

Коефициент на звучна апсорпција
Технички информации
Материјал: технички полиуретан и акустичен текстил
Бои: Панелите се нудат во 22 бои
Димензии: 1000 х 500mm; 500 x 500mm;
Дебелина: 30/40/50mm
Монтажа: ѕидови, тавани преку директно лепење или на конструкција на таванот
Downloads

Related Projects

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.