1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. За индустријата
  6. »
  7. Acoustic Doors
  8. »
  9. Звучна изолациска врата - PM 49

Звучна изолациска врата - PM 49

Звучна изолациска врата - PM 49
Acoustically tested
Acoustically tested
Airborne noise
Airborne noise
Customisable
Customisable
Guaranteed result
Guaranteed result
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Soundproofing
Soundproofing
Request A Quote
Offer for
Звучна изолациска врата - PM 49

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Акустична метална врата со дебелина од 85 мм, вклучувајќи ја и рамката околу работ.

Составени од тешко јадро и две апсорбирачки комори целосно исполнети со оган материјал за класификација М0.

Со систем за само-отворање / рачно затворање во алуминиумски клин и двоен заптивка во посебен профил низ целиот раб.

 

PM 49 се применува за студирање, кина, аудиториуми, машински простории и повеќе индустриски простории каде е потребна акустична изолација. Индекс на звучна изолација Rw = 52 dB.

За дополнителни технички информации, контактирајте не на sales@decibel.bg

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.