1. Начало
 2. »
 3. Материјали
 4. »
 5. За индустријата
 6. »
 7. Anti-Vibration Mounts, Pads & Hangers
 8. »
 9. Подлога за вибро изолација Vibromat

Подлога за вибро изолација Vibromat

Подлога за вибро изолација Vibromat
Подлога за вибро изолација Vibromat
Подлога за вибро изолација Vibromat
Подлога за вибро изолација Vibromat
Подлога за вибро изолација Vibromat
Guaranteed result
Guaranteed result
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Outdoor use
Outdoor use
Soundproofing
Soundproofing
Water resistance
Water resistance
Weather resistant
Weather resistant
Request A Quote
Offer for
Подлога за вибро изолација Vibromat

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Материјал за изолација на звук и вибрации

 • Висок перформанс под голема носивост
 • Продукт со сопствен одвор, отпорен на мраз
 • Отпорен на масла и на умерено агресивни киселини
 • Долготраен перформанс и сигурност

Опис на продуктот:

Линијата Vibromat е идеално решение за загадувањето од бучава, предизвикана од вибрации и бучава која што зрачи од машини, преси и/или климетизери, во индустријата и полето на конструкција.

Подлогите Vibromat се направени со SBR и EPDM гума поврзана со полиуретански лепила. Сите панели имаат неткаени, нераширливи синтетички црвени позадини отпорни на вода, који што обезбедуваат механичка заштита и отпорност на вода во случај на течни бетонски аплицикации директно врз продуктот.

Vibromat обезбедува нивоа на висок перформанс за лесни и тешки машини, на поддршка или изолациски елементи во структурите и основите на зградите.

Каде може да се аплицира:

 • Изолација од вибрации на основи на згради
 • Структурна изолација на згради како основа на греди, столбови, носечки елементи и носечки ѕидови
 • Линеарна анти-вибрациона поддршка под машини кои што оперираат циклично (ротирачки преси, шивачки машини, компресори, климатизери, групи машини кои генерираат електрицитет, стругови)
 • Линеарна анти-вибрациона поддршка под пулсирачки/алтернативни оперативни машини (преси, чекани, гилотини – машини за режење на метал)
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.