Echo Moon -Акустичен панел

Echo Moon -Акустичен панел
Echo Moon -Акустичен панел
Echo Moon -Акустичен панел
Echo Moon -Акустичен панел
Echo Moon -Акустичен панел
Acoustically tested
Acoustically tested
Acoustic treatment
Acoustic treatment
Best seller
Best seller
Customisable
Customisable
Fire retardant
Fire retardant
Handmade
Handmade
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Original
Original
Thin
Thin
T02-Caribbean Sand
T02 Caribbean Sand
T03-Todays Herald
T03 Todays Herald
T04-Coffeelandia
T04 Coffeelandia
T05-Bitter Chocolate
T05 Bitter Chocolate
T06-Rubbies are Red
T06 Rubbies are Red
T07-Violet Candy
T07 Violet Candy
T08-Baby Elephant
T08 Baby Elephant
T09-Mr. Grey
T09 Mr. Grey
T11-Nicotiana Rustic
T11 Nicotiana Rustic
T10-Lead Arrow
T10 Lead Arrow
T13-Jet Set
T13 Jet Set
T12-Frog`s Romance
T12 Frog`s Romance
T01-Black Cat
T01 Black Cat
T14-Stone Breaker
T14 Stone Breaker
T15-Soft Powder
T15 Soft Powder
T16-London Mist
T16 London Mist
T17-Smokey Eyes
T17 Smokey Eyes
T18-True Turquise
T18 True Turquise
T19-My Father`s Jacket
T19 My Father`s Jacket
T20-Chocolate Souffle
T20 Chocolate Souffle
T21-Moroccan Sun
T21 Moroccan Sun
T22-Purple Haze
T22 Purple Haze
Request A Quote
Offer for
Echo Moon -Акустичен панел

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Echo Moon бафал панелот прикачен на плафон, e ефикасен при примена во екстензивно отворен простор каде што е потребно акустичен третман. Тоа е многу профитабилен начин за намалување на времето на реверберециa и го елиминира звукот од таванот и други површини во третираната просторија. Тој лесно се инсталира на бетон, метални рамки или на тавани од гипскартон. Бафал системот е применлив за огромни пространства како спортски сали, ноќни клубови, базени, фабрики, отворен тип на канцеларии и простори со високи тавани.

 

 Спортски сали, ноќни клубови, канцеларии од отворен тип, театри, фабрики.

Коефициент на звучна апсорпција
Технички карактеристики
Материјал:технички полиуретан , ткаенина
Дизајн:рамен со текстилна покриеност
Боја:Т01- Т22
Димензии:d 500mm , d 1000mm
Дебелина:25 mm / 50 mm
Тежина:0.5 кг, 1.9 кг
Монтажа:Суспендирани или залепени на таванот
Downloads
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.