1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. Акустични панели
  6. »
  7. Perforated Wooden Acoustic Panels
  8. »
  9. DIAMOND™ panel Перфориран акустичен панел

DIAMOND™ panel Перфориран акустичен панел

DIAMOND™ panel Перфориран акустичен панел
DIAMOND™ panel Перфориран акустичен панел
DIAMOND™ panel Перфориран акустичен панел
DIAMOND™ panel Перфориран акустичен панел
DIAMOND™ panel Перфориран акустичен панел
DIAMOND™ panel Перфориран акустичен панел
DIAMOND™ panel Перфориран акустичен панел
DIAMOND™ panel Перфориран акустичен панел
Acoustic treatment
Acoustic treatment
Best seller
Best seller
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Original
Original
Thin
Thin
Request A Quote
Offer for
DIAMOND™ panel Перфориран акустичен панел

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Совршено спојување на формата и функцијата, DIAMOND панелите се прецизно изработени за да ви донесат исклучителна апсорпција на звук во фреквенцискиот спектар од среден опсег од 300 - 600 Hz. Тие се суштински додаток на секој простор кој сака да ги оптимизира неговите акустични перформанси.

Нашата посветеност на супериорен квалитет е очигледна во обемното истражување и експериментирање зад создавањето на овие панели. Перфорираниот дизајн, комбиниран со прецизно разгледување на локацијата, длабочината и должината на отворите, заедно со акустична ткаенина во центарот, ја максимизира апсорпцијата на звукот, особено кај фреквенциите од среден опсег.

Без разлика дали се работи за канцеларија, дом, ресторан, бар, студио за снимање или домашно кино, овие панели се разновидни и подготвени да ја подобрат вашата акустична средина.

Откријте го аудитивниот рај со перфорираните акустични панели DIAMOND, каде звукот се среќава со стилот, а функционалноста со финесите.

Коефициент на звучна абсорпција
Технички информации
МатеријалПерфориран медијапан завршница, текстилна и акустична пена
БојаБела фурнир, црн текстил и пена
Димензии500 x 500mm
Дебелина50mm
Тежина1,90 kg
Перфорација30,00%
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.