ARC™ Bass trap
ARC™ Bass trap
ARC™ Bass trap
ARC™ Bass trap
ARC™ Bass trap
Acoustic treatment
Acoustic treatment
Guaranteed result
Guaranteed result
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Request A Quote
Offer for
ARC™ Bass trap

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 

 

 

Arc Bass Trap предложена можна звукпоглъщане в ниони честоти и е уникатно допълнение към основна акустична обработка на специализирани преводищения. Арка бас стапица се използва за понижаване на т. нар „бум“ ефект, който маскира добрата чуваемост на средни и високи честоти.

- иновативно и атрактивно дизајнирање
- ефикасно звукопоглъщане на нијанси честоти
- лесен за монтаж
- лесен за помоъжка и разкрояване

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРИЛОГ:

Arc Bass Trap е погоден за конференциски и теле-конференциски сали, телефонски центри, телевизиски и радио студија, студио за снимање, простории за обработка на звук, простории за проба, музички сали, јавни места, концертни сали и аудиториуми.

Коефициент на звучна апсорпција
Технички податоци
Материјал: полиуретанска пена
Густина: 28 кг / м3 (ISO 845)
40% цврстина: 2,8 kPa (ISO 3386)
Боја: темно сива
Димензии на елементот: 25 х 25 х 100 см
Дебелина: 30 см
Тежина: 940 гр по ставка
Класа за согорување: BS 5852 Crib 5
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.