1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. Акустични панели
  6. »
  7. Foam Absorbers, Bass Traps & Diffusers
  8. »
  9. Акустични подлоги за звучници

Акустични подлоги за звучници

Акустични подлоги за звучници
Request A Quote
Offer for
Акустични подлоги за звучници

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wow pads се иновативни по својот дизајн, компатибилни со широк спектар студиски звучници. Тие

се важен акустичен елемент, со чија помош значително се намалуваат вибрациите кои се 

пренесуваат од  звучниците кон површината на која се поставени. Изработени се од технички 

полиуретан со оптимална густина, лесни  за употреба.  Антивибрационните  карактеристики кои 

произлегуваат  меѓу површините, како и  чистиот естетскиот изглед, можат да бидат дополнително 

подобрени со нанесување на флок покриеност. Wow monitor pads се дизајнирани така што да 

даваат слобода при регулирање на наклонот, под кој се поставуваат звучници. Се нудат во 

комплет со капак кој дава дополнителни можности за промена на оваа гранка.

 

Примена:

конференциски сали, телевизиски и радио студиа, музички сали, јавни простории,  концертни сали и др.

Технички информации
Материјал технички полиуретан
Бојатемно сиво со можност за дополнително флок покриеност
Густина60 кг / м ᶟ
Димензии350 x 150 мм
Дебелина50 мм
Тежина205 гр.
Инсталацијастудиски монитори
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.