1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. За индустријата
  6. »
  7. Louvers & Silencers
  8. »
  9. Акустични кутии за звучна изолација DECIBEL LW®

Акустични кутии за звучна изолација DECIBEL LW®

Акустични кутии за звучна изолација DECIBEL LW®
Acoustic treatment
Acoustic treatment
Airborne noise
Airborne noise
Best seller
Best seller
Customisable
Customisable
Guaranteed result
Guaranteed result
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Outdoor use
Outdoor use
Soundproofing
Soundproofing
Water resistance
Water resistance
Weather resistant
Weather resistant
Request A Quote
Offer for
Акустични кутии за звучна изолација DECIBEL LW®

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Акустичните кутии за звучна изолација од серијата DECIBEL LW® се користат во случаи кога не е возможно да се инсталира стандардна изолација. Изработени се од поцинкувани или обоени рамки на основните делови, вклучувајќи звучна изолација и фронтални панели за апсорбирање на звук. Крилата (страничните делови) се направени од поцинкуван челик со перфориран челик и се исполнети со високо апсорбирачки материјали.

За повеќе информации за производот, контактирајте не на sales@decibel.bg.

 

Кутијата за изолација на звук со звучници што апсорбираат звук Decibel LW е погодна за звучна изолација на:

- системи за греење и вентилација;

- компресори

- Воздушни канали

За нарачки и прашања во врска со звучникот, слободно контактирајте не на sales@decibel.bg

Технички карактеристики
Боја:по RAL
Димензии: 1560 x 2000 x 1500 mm, 1200 x 1940 x 1500 mm, 1000 x 1600 x 1200 mm
Нестандардни големини: На барање
*Различни димензии можат да бидат изработени по нарачка
Downloads

Related Projects

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.