Акустичен Inca mini™ дифузер

Акустичен Inca mini™ дифузер
Акустичен Inca mini™ дифузер
Акустичен Inca mini™ дифузер
Акустичен Inca mini™ дифузер
Acoustic treatment
Acoustic treatment
Guaranteed result
Guaranteed result
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Original
Original
Request A Quote
Offer for
Акустичен Inca mini™ дифузер

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Inca mini™ дифузeрoт е одличен избор во потрага по начинот да го подобрите дифузното звучно поле. Inca е направен од експнадиран полиестирен кој е исклучително  лесен за монтажа. Нуди оптимални резултати во средни и високи фреквенции. Со невообичаениот дизајн е акустично и естетски избалансиран и помага да биде постигнат апстрактен визуелен ефект преку решетка од најмалку четири Inca дифузери.

 

Конференциски сали, радио и телевизиски студиа, јавни простори, концертни сали, канцеларии и др.

Коефициент на дифузија
Технички карактеристики
Материјал експандиран полистирен
Бојатемно сиво
Димензии600 x 600 mm
Највисока точка150 mm
EDA0,85 m ²
Монтажапреку директно лепење
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.