Акустичен Inca дифузер

Акустичен Inca дифузер
Акустичен Inca дифузер
Акустичен Inca дифузер
Акустичен Inca дифузер
Acoustic treatment
Acoustic treatment
Guaranteed result
Guaranteed result
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Original
Original
Request A Quote
Offer for
Акустичен Inca дифузер

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Inca дифузерот е одличен избор во потрага по начинот да го подобрите дифузното звучно поле. Inca е направен од експнадиран полиестирен кој е исклучително  лесен за монтажа. Нуди оптимални резултати во средни и високи фреквенции. Со невообичаениот дизајн е акустично и естетски избалансиран и помага да биде постигнат апстрактен визуелен ефект преку решетка од најмалку четири Inca дифузери.

 

Конференциски сали, радио и телевизиски студиа, јавни простори, концертни сали, канцеларии и др.

Коефициент на дифузија
Технички карактеристики
Материјал експандиран полистирен
Бојатемно сиво
Димензии600 x 600 mm
Највисока точка150 mm
EDA0,85 m ²
Монтажапреку директно лепење
Downloads
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.