1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новости
  6. »
  7. New showroom for DECIBEL products in South Africa

New showroom for DECIBEL products in South Africa

New showroom for DECIBEL products in South Africa
24.07.2019

Од средината на 2019 година, ДЕЦИБЕЛ има своја застапеност на африканскиот пазар. На почетокот на нашето запознавање со овој возбудлив континент, нашите изолациони и акустични производи ќе бидат достапни во Република Јужна Африка. Тие ќе бидат изложени во изложбениот салон на водечкиот дистрибутер на аудио опрема, ИКОНС ШОП во Сандтон.

Покрај физичките производи на ДЕЦИБЕЛ, нашите клиенти од Јужна Африка ќе имаат пристап до услугите и производите што ги нудиме преку нашата веб-страница во специјална верзија создадена за новиот пазар, како и преку страницата со производи на нашиот најуспешен звук изолационен систем - МУUTНИ СИСТЕМ II.

Доколку сте заинтересирани да дознаете повеќе за нашите услуги и производи достапни во Јужна Африка, ве молиме контактирајте со нас на info@Decibel-africa.co.za или sales@Decibel-africa.co.za.

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.