1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новости
  6. »
  7. MUTE систем во Холандија!

MUTE систем во Холандија!

MUTE систем во Холандија!
01.01.2019

MUTE SYSTEM ™ е поврзан со звучна изолација поврзана со тенка точка за wallsидови и тавани, развивана и рафинирана со текот на годините од страна на одделот R&D на ДЕЦИБЕЛ.

Од 2019 година, ДЕЦИБЕЛ стапи во партнерство со локален дистрибутер во Холандија за дистрибуција, испорака и инсталирање на МУТЕ системи за станбениот сектор.

Целосната звучна изолација е професионален пристап кој вклучува пропишување на најсоодветни системи за изолација на звук. Изборот е направен врз основа на различни фактори, од кои некои се дебелина на wallид / таванот, тип на градба, присуство на оџаци или други можни шуплини на бучава и многу други. По правилниот избор на материјали, инсталацијата е завршена. Активностите за инсталација на панелот се колку што е можно чисти и се одвиваат 2 до 3 дена по соба.

Доколку барате решенија за изолација на звук во Холандија, ве молиме контактирајте не преку NL@decibelinternational.com.

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.