1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новости
  6. »
  7. DECIBEL воведе машина за ласерско сечење во производствениот погон

DECIBEL воведе машина за ласерско сечење во производствениот погон

DECIBEL воведе машина за ласерско сечење во производствениот погон
21.02.2021

Во февруари 2021 година, ДЕЦИБЕЛ воведе опрема за ласер на СО2 во својата фабрика за производство. Машината може да пресекува и врежува метални и неметални материјали. Новиот ласер овозможува прецизна обработка на челик, алуминиум, нерѓосувачки челик и обоени метали. Можни се и неметални материјали, како што се пластика, стакло, дрво или керамика со различна дебелина.

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.