1. Начало
  2. »
  3. За нас
  4. »
  5. Новости
  6. »
  7. Bonjour la France!

Bonjour la France!

Bonjour la France!
30.09.2020

Франција има највисоки стандарди за апсорпција на звук во Европа!

Ова беше причината што втората извршена наредба беше специфична. Панелите (долги 260 см со текстилна обвивка) што ги доставивме во Франција се специјално изработени со меламинска пена од висока класа за да ги достигнат потребните стандарди!

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.