Звучна изолациска врата - PM 43Re

Преглед на производи

Акустична врата со обложени плочи од дрво со дебелина од 64 мм, вклучувајќи ја и рамката низ целиот раб, освен во бариер, која има двојно запечатување во посебен профил во вклучувањето, што е веднаш до бариерот со механички систем / мобилен праг.

Составени од тешкото јадро и две комори за апсорбирање, исполнети со абсорбента и навлажнувачкиот материјал.

Вклучува заклучување со асиметричен европски цилиндер со клуч од типот „Јеил“, соодветен систем на подесување на бравата за да се обезбеди адекватен притисок врз заптивките и специјалните шарки на моделот со вертикална регулација.

Апликација

PM 43Re се применува за влезови во кабинетот, простории за состаноци, медицински клиники, училници, хотелски соби и други области каде е потребна акустична изолација. Индекс на звучна изолација Rw = 46 dB.

За дополнителни технички информации, контактирајте не на sales@decibel.bg

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.