Дизајнерски акустични панели во канцеларија

Акустичен третман на ѕидови со текстилни триаголни панели од серијата Geomtry Live Line во канцелариска просторија. Повеќе информации за звучно-апсорпциониот панел GLL  можете  најдете тука.

Галерија

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.