Aкустичен третман на ѕидови

Изработка, испорака и монтажа на абсорпциони  текстилни ѕидни панели во канцеларија. 

За повеќе информации во врска со текстилните акустични панели ве молиме кликнете овде.

Галерија

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.