Прилагодена акустика и студио во канцеларија

 

Акустично решение во отворена и бучна канцеларија

Клиентот бараше решение за отворен канцелариски простор што им служи на ИТ компаниите. Вработените немале простор во канцеларискиот простор да понудат тишина или приватност. Без разлика дали за телефонски повик или брз разговор со колегите, на вработените им била потребна достапна локација.

Шумоизолациони и акустични решенија

Тимот ДЕЦИБЕЛ соработуваше со градежниот архитект за дизајнирање на индивидуално решение. Секое парче има асиметрична димензија, создавајќи далеку поорганска структура и стил.

Тунелот е направен со материјали од Дебибел:
www.decibel.bg/acoustic-materials/?product=7

Покрај тоа, акустичниот тунел го подобри дизајнот на просторот и помогна да се распадне; создавање поудобна атмосфера.

Резултати од примената на звучно изолациони и акустични рецепти.

По инсталацијата, вработените веднаш започнале со употреба на акустичен тунел. Просторот стана центар на меѓучовечка интеракција. Наскоро стана седење каде се собираат вработените.

Галерија

Поврзани производи

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.