1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. За индустријата
  6. »
  7. Acoustic Doors
  8. »
  9. Звучна изолациска врата - PM 43Re

Звучна изолациска врата - PM 43Re

Звучна изолациска врата - PM 43Re
Acoustically tested
Acoustically tested
Airborne noise
Airborne noise
Customisable
Customisable
Guaranteed result
Guaranteed result
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Soundproofing
Soundproofing
Request A Quote
Offer for
Звучна изолациска врата - PM 43Re

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Акустична врата со обложени плочи од дрво со дебелина од 64 мм, вклучувајќи ја и рамката низ целиот раб, освен во бариер, која има двојно запечатување во посебен профил во вклучувањето, што е веднаш до бариерот со механички систем / мобилен праг.

Составени од тешкото јадро и две комори за апсорбирање, исполнети со абсорбента и навлажнувачкиот материјал.

Вклучува заклучување со асиметричен европски цилиндер со клуч од типот „Јеил“, соодветен систем на подесување на бравата за да се обезбеди адекватен притисок врз заптивките и специјалните шарки на моделот со вертикална регулација.

 

PM 43Re се применува за влезови во кабинетот, простории за состаноци, медицински клиники, училници, хотелски соби и други области каде е потребна акустична изолација. Индекс на звучна изолација Rw = 46 dB.

За дополнителни технички информации, контактирајте не на sales@decibel.bg

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.