1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. За индустријата
  6. »
  7. Acoustic Doors
  8. »
  9. Звучна изолациска врата - PM 42S

Звучна изолациска врата - PM 42S

Звучна изолациска врата - PM 42S
Acoustically tested
Acoustically tested
Airborne noise
Airborne noise
Customisable
Customisable
Guaranteed result
Guaranteed result
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Soundproofing
Soundproofing
Request A Quote
Offer for
Звучна изолациска врата - PM 42S

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PM 42S е акустична металик врата, вклучително и рамка низ целиот раб, освен на бариер, со завршна облога од дрво со дебелина од 80 мм и посебен профил.

Освен квалитети за изолација на звук, PM 42S е исто така опремен со сигурносна брава со 7 точки за затворање и 4 безбедносни иглички до шарките.

 

PM 42S се применува за влезови во стан или куќа, канцеларии, ормани и други простории каде е потребна силна звучна изолација. Индекс на звучна изолација Rw = 45 dB.

За дополнителни технички информации, контактирајте не на sales@decibel.bg

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.