1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. За индустријата
  6. »
  7. Acoustic Doors
  8. »
  9. звучна изолациска врата - PM 37

звучна изолациска врата - PM 37

звучна изолациска врата - PM 37
Acoustically tested
Acoustically tested
Airborne noise
Airborne noise
Customisable
Customisable
Guaranteed result
Guaranteed result
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Soundproofing
Soundproofing
Request A Quote
Offer for
звучна изолациска врата - PM 37

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PM 37 е акустична металик врата со дебелина од 44 мм, вклучувајќи ја и рамката низ целиот раб, освен на бариер, со специјален заптивната смеса за профили низ целиот раб, што е веднаш до бариерот со механичкиот систем.

Конструиран од страна на рамка во тубуларен метал и свиткан лим со челични плочи со 1,5 мм дебелина и јадро целосно исполнето со абсорбента и влажниот материјал.

Вклучува заклучување со асиметричен европски цилиндар со лента „Јале“ клуч и специјална шарка на овој модел што обезбедува вертикална регулатива.

 

 

PM 37 е применлив за технички простории, машински прегради и за сите повеќенаменски области каде што е потребна акустична изолација. Индекс на звучна изолација Rw = 37 dB.

За дополнителни технички информации, контактирајте не на sales@decibel.bg

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.