1. Начало
 2. »
 3. Материјали
 4. »
 5. Акустични панели
 6. »
 7. Wood Wool акустични панели
 8. »
 9. Вертикални линии - акустична плоча wood wool

Вертикални линии - акустична плоча wood wool

Вертикални линии - акустична плоча wood wool
Вертикални линии - акустична плоча wood wool
Вертикални линии - акустична плоча wood wool
Вертикални линии - акустична плоча wood wool
Вертикални линии - акустична плоча wood wool
Вертикални линии - акустична плоча wood wool
Вертикални линии - акустична плоча wood wool
Acoustically tested
Acoustically tested
Acoustic treatment
Acoustic treatment
Customisable
Customisable
Eco-friendly
Eco-friendly
Fire retardant
Fire retardant
Indoor use
Indoor use
Made in BG
Made in BG
Made in EU
Made in EU
Thin
Thin
Uncompressed
Uncompressed
Water resistance
Water resistance
W01-Red
W01 Red
W02-Yellow
W02 Yellow
W03-Dark_Blue
W03 Dark_Blue
W04-Light_Blue
W04 Light_Blue
W05-Dark_Green
W05 Dark_Green
W06-Light_Green
W06 Light_Green
W07-Turquoise
W07 Turquoise
W08-Purple
W08 Purple
W09-White
W09 White
W10-Black
W10 Black
BuyNow
Request A Quote
Offer for
Вертикални линии - акустична плоча wood wool

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Наполнете го вашиот простор со мирната убавина на акустичните панели од Дрвена волна на DECIBEL, со елегантни вертикални линии. Изработени од мешавина на минерализирана волна од ела и бел Портланд цемент, овие панели обезбедуваат исклучителна акустична и топлинска изолација. Нишките од дрвена волна од 2 мм се прецизно изработени за да формираат елегантни даски со високи перформанси.

 • Извонредна апсорпција на звук: со оценки αw до 0,95, панелите од дрвена волна ефикасно апсорбираат звук, што ги прави идеални за спокојни и соработнички средини.
 • Погодни за животната средина: Сертифицирани од ANAB-ICEA и Natureplus и со PEFC™ и FSC® сертификати, овие панели обезбедуваат одржливи и еколошки производствени практики.
 • Цврсти и издржливи: Овие панели нудат импресивна механичка сила, отпорност на удар и отпорност на влага, а исто така обезбедуваат одлична заштита од пожар и задржување на топлина.
 • Естетски и разноврсни: рафинираната текстура и компактната структура на панелите од дрвена волна се совршени за завршни завршетоци. Дизајнот на вертикални линии ја подобрува визуелната привлечност на секој простор.

Трансформирајте го вашиот ентериер со акустични панели од дрвена волна, нудејќи хармоничен спој на практичност, одржливост и елеганција. Внесете спокојство и јасност во вашата околина со ефективен и атрактивен производ.

Коефициент на звучна апсорпција
Технички информации
МатеријалМинерализирана тенка дрвена волна од ела врзана со бел Портланд цемент
Димензии590х590х15мм
Тежина2,8 кг
Класа на апсорпција на звукдо 0,95
Отпорност на пожар Eurocalss B-S1, d0
Топлинска спроводливост0,07 W/mK
Термичка отпорност0,2 m2K/W
Downloads
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.