1. Начало
 2. »
 3. Материјали
 4. »
 5. Residential Soundproofing
 6. »
 7. Звучнаизолациja за под
 8. »
 9. SylWood подлога за звучна изолација на дрвени подови од ударен шум

SylWood подлога за звучна изолација на дрвени подови од ударен шум

SylWood подлога за звучна изолација на дрвени подови од ударен шум
Acoustically tested
Acoustically tested
Guaranteed result
Guaranteed result
Impact noise
Impact noise
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Soundproofing
Soundproofing
Thin
Thin
Request A Quote
Offer for
SylWood подлога за звучна изолација на дрвени подови од ударен шум

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Серијата SylWood содржи гама иновативни продукти со висок квалитет, специјално создадени за зголемување на звучната изолација на постоечки згради.

SylWood е тенка преработена гумена подлога-филц наменета за подови од ламинати и дрво. Овој продукт, за разлика од обичните филцови, има голема густина со додаток на гранули од плута кои што го апсорбираат шумот од чекорење-газење и ја подобрува звучната изолацијата меѓу спратови и до 20 децибели.
Специјално разработен за да одговара на секакви  побарувања за звучна изолација при реновирање и подобрувањето на постоечкиот слој,  вклучувајќи употреба на нормален залепен под или брзо монтажен. 
SylWood може лесно да се поставува директно под дрвени подни слоеви.

 

 

 •  за дрвени подови

 • Погоден за поставување на секаков вид подови

 • Лесен за монтирање

 • Еколошки материјал

 • Се поставува за звучна изолација на подови во согласност со постоечките закони за проектирање

 • Погоден  за затоплени подови

 

Sylwood instalation procedure with glue video.

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.