1. Начало
 2. »
 3. Материјали
 4. »
 5. Residential Soundproofing
 6. »
 7. Звучнаизолациja за под
 8. »
 9. SylCer подлога за звучна изолација на керамички подлоги од ударен шум

SylCer подлога за звучна изолација на керамички подлоги од ударен шум

SylCer подлога за звучна изолација на керамички подлоги од ударен шум
Acoustically tested
Acoustically tested
Guaranteed result
Guaranteed result
Impact noise
Impact noise
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Soundproofing
Soundproofing
Thin
Thin
Request A Quote
Offer for
SylCer подлога за звучна изолација на керамички подлоги од ударен шум

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Производот SylCer е иновативен, висококвалитетен изолациски материјал, идеален за подобрување на звучната изолација во постоечки згради за време на реставрацијата на подови со керамички облоги.

SylCer е подлога - филц со висока густина и мала дебелина, изработена од SBR и EPDM рециклирана гума која  ја изолира бучавата од одење, тропање и друг ударен шум, во согласност со локалните прописи за проектирање. Се поставува директно врз постоечки подови (без да се вадат), или директно врз постоечки бетон, во случај кога се сака директно да се постави нова керамичка или камена облога.

Производот Sylcer e дел од семејството на гумени производи, создадени со еколошка технологија и производни процеси, кои овозможуваат користење на повеќе од 92% од рециклирани материјали.

 

 • Директно поставување под керамички или камени подови
 • Минимална дебелина
 • Директно поставување врз постоечки подови
 • Лесно поставување
 • Еколошки производ
 • Реконструкција на керамички подови или подови со природен камен
 • Подобрување на звучна изолација на постоечки подови, со цел да се исполнат локалните норми за проектирање
 • Се применува врз затоплени подови

Врска:

Директно потставување над малтер или бетон без или со лепење

Дебелина: 3 мм

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.