1. Начало
 2. »
 3. Материјали
 4. »
 5. Residential Soundproofing
 6. »
 7. Звучнаизолациja за под
 8. »
 9. Roll R5 – основна класа звучна изолација за под

Roll R5 – основна класа звучна изолација за под

Roll R5 – основна класа звучна изолација за под
Acoustically tested
Acoustically tested
Guaranteed result
Guaranteed result
Impact noise
Impact noise
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Soundproofing
Soundproofing
Thin
Thin
Request A Quote
Offer for
Roll R5 – основна класа звучна изолација за под

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Серијата Roll се состои од продукти за звучна изолација на подови, кои се присутни во градежниот сектор повеќе од 30 години.

Оваа серија е една од најдоверливите и испитани на пазарот, и го претставува долгогодишното искуство на ISOLGOMMA во проучувањето и развојот на иновативни материјали и производствени процеси. Употребата на посебен рециклиран каучук - SBR, на продуктот му дава висока издржливост (отпорност) и еластичност, правејќи го одличен изолатор од ударен шум за секакви подови. Продуктите од серијата Roll имаат високи звукоизолациски карактеристики и се лесни за поставување. Издржливата и еластична подлога се приспособува многу добро на површината, а благодарение на самолепливата лента по краевите се поставува брзо и лесно со голема точност.

 

 • Брзо, лесно и прецизно поставување на продуктот

 • Отпорен на механички влијанија при градежните процеси и поставување на кошулици

 • Отпорен (издржлив) на влага

 • Подови со пливачки кошулки

 • Кошулици (слоеви) со голема дебелина

 • Подови во индустриски претпријатија

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.