1. Начало
 2. »
 3. Материјали
 4. »
 5. Акустични панели
 6. »
 7. Wood Wool акустични панели
 8. »
 9. Прави квадрати - Wood wool aкустична плоча

Прави квадрати - Wood wool aкустична плоча

Прави квадрати - Wood wool aкустична плоча
Прави квадрати - Wood wool aкустична плоча
Прави квадрати - Wood wool aкустична плоча
Прави квадрати - Wood wool aкустична плоча
Прави квадрати - Wood wool aкустична плоча
Прави квадрати - Wood wool aкустична плоча
Прави квадрати - Wood wool aкустична плоча
Acoustically tested
Acoustically tested
Acoustic treatment
Acoustic treatment
Customisable
Customisable
Eco-friendly
Eco-friendly
Fire retardant
Fire retardant
Indoor use
Indoor use
Made in BG
Made in BG
Made in EU
Made in EU
Thin
Thin
Uncompressed
Uncompressed
Water resistance
Water resistance
W01-Red
W01 Red
W02-Yellow
W02 Yellow
W03-Dark_Blue
W03 Dark_Blue
W04-Light_Blue
W04 Light_Blue
W05-Dark_Green
W05 Dark_Green
W06-Light_Green
W06 Light_Green
W07-Turquoise
W07 Turquoise
W08-Purple
W08 Purple
W09-White
W09 White
W10-Black
W10 Black
BuyNow
Request A Quote
Offer for
Прави квадрати - Wood wool aкустична плоча

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Претворете го вашиот простор во засолниште на спокојство и елеганција со акустичните панели на DECIBEL од дрвена волна, прикажувајќи модерна шема на правоаголни квадрати. Изградени од мешавина на минерализирана волна од ела и бел Портланд цемент, овие панели нудат врвна акустична и топлинска изолација. Нишките од дрвена волна од 2 mm се внимателно врзани за да формираат висококвалитетни, естетски пријатни даски.

 • Супериорна апсорпција на звук: со сертифицирани оценки αw до 0,95, панелите од дрвена волна се одлични во апсорпцијата на звукот, што ги прави идеални за мирни и соработнички средини.
 • Еко-свесни и одржливи: Сертифицирани од ANAB-ICEA и Natureplus за еколошка компатибилност, панелите од дрвена волна се исто така сертифицирани PEFC™ и FSC®, што обезбедува одговорно набавување и производство.
 • Силни и еластични: Овие панели имаат исклучителна механичка сила, отпорност на удар и непроменливост кога се изложени на влага. Тие исто така нудат одлична заштита од пожар и задржување на топлина.
 • Разновидни и стилски: фината текстура и компактноста на дрвените дрвени панели ги прават совршен избор за високо естетски завршетоци. Дизајнот на прави квадрати додава допир на софистицираност на секој ентериер.

Надградете го вашиот ентериер со акустични панели од дрвена волна и искусете ја совршената хармонија на функционалност, одржливост и стил. Внесете јасност и спокојство во вашиот простор со производ кој е исто толку убав и ефикасен.

Коефициент на звучна апсорпција
Технички информации
МатеријалМинерализирана тенка дрвена волна од ела врзана со бел Портланд цемент
Димензии590х590х15мм
Тежина2,8 кг
Класа на апсорпција на звукдо 0,95
Отпорност на пожар Eurocalss B-S1, d0
Топлинска спроводливост0,07 W/mK
Термичка отпорност0,2 m2K/W
Downloads
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.