1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. Акустични панели
  6. »
  7. Fabric Acoustic Panels & Baffles
  8. »
  9. GLL - 3D™ панели со текстилна облога

GLL - 3D™ панели со текстилна облога

GLL - 3D™ панели со текстилна облога
GLL - 3D™ панели со текстилна облога
GLL - 3D™ панели со текстилна облога
GLL - 3D™ панели со текстилна облога
GLL - 3D™ панели со текстилна облога
GLL - 3D™ панели со текстилна облога
GLL - 3D™ панели со текстилна облога
GLL - 3D™ панели со текстилна облога
GLL - 3D™ панели со текстилна облога
Acoustically tested
Acoustically tested
Airborne noise
Airborne noise
Customisable
Customisable
Fire retardant
Fire retardant
Handmade
Handmade
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Original
Original
Thin
Thin
T02-Caribbean Sand
T02 Caribbean Sand
T03-Todays Herald
T03 Todays Herald
T04-Coffeelandia
T04 Coffeelandia
T05-Bitter Chocolate
T05 Bitter Chocolate
T06-Rubbies are Red
T06 Rubbies are Red
T07-Violet Candy
T07 Violet Candy
T08-Baby Elephant
T08 Baby Elephant
T09-Mr. Grey
T09 Mr. Grey
T11-Nicotiana Rustic
T11 Nicotiana Rustic
T10-Lead Arrow
T10 Lead Arrow
T13-Jet Set
T13 Jet Set
T12-Frog`s Romance
T12 Frog`s Romance
T01-Black Cat
T01 Black Cat
T14-Stone Breaker
T14 Stone Breaker
T15-Soft Powder
T15 Soft Powder
T16-London Mist
T16 London Mist
T17-Smokey Eyes
T17 Smokey Eyes
T18-True Turquise
T18 True Turquise
T19-My Father`s Jacket
T19 My Father`s Jacket
T20-Chocolate Souffle
T20 Chocolate Souffle
T21-Moroccan Sun
T21 Moroccan Sun
T22-Purple Haze
T22 Purple Haze
Request A Quote
Offer for
GLL - 3D™ панели со текстилна облога

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Geometry Live Line™ (GLL™) со текстилна покриеност дава слобода на имагинацијата. Geometry Live Line™ дава живот на вашите ѕидови. Серијата на панели за звучна апсорпција се состои од 5 елементи - повеќе видови на триаголник. GL1, GL2, GL3, GL4, GL5 може да се комбинираат во безброј геометриски форми и бои, погодни за различни внатрешни стилови. Дизајнот на линијата е специјално разработен од студиото Thinkforward TM за DECIBEL.

 

Естетската вредност на производот, во комбинација со високата звучна апсорпција , го претвораат во идеален избор за канцеларии, студиа, повеќефункционални сали, училишта и универзитети, клубови, дискотеки и др. Панелите имаат срцевина од технички полиуретан со густина 18- 30 и покриеност од акустичен текстил.

 

Акустичниот текстил придонесува за добра звучна апсорпција на панелите, претворајќи ги во идеално решение за простории каде што има потреба од акустичен третман и естетска визија. Акустичните панели се лесни за инсталација, преку директно лепење со монтажно лепило.

Нивното одржување е  лесно, преку бришење со влажна крпа или благо средство за чистење на текстил.решение за простории каде што има потреба од акустично третман и естетска визија.

Коефициент на звучна абсорпција
Технички информации
Материјалтехнички полиуретан; акустична ткаенина
Бои Панелите се нудат во 22 бои
Големина600 x 600 x 840mm
Дебелинаод 30 до 60mm.при врвот на триаголникот
Тежина0,282kg
Монтажаѕидови, тавани преку директно лепење со монтажен лепак
Downloads

Related Projects

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.