1. Начало
 2. »
 3. Материјали
 4. »
 5. Акустични панели
 6. »
 7. Wood Wool акустични панели
 8. »
 9. Дијагонални квадрати - Wood wool aкустична плоча

Дијагонални квадрати - Wood wool aкустична плоча

Дијагонални квадрати - Wood wool aкустична плоча
Дијагонални квадрати - Wood wool aкустична плоча
Дијагонални квадрати - Wood wool aкустична плоча
Дијагонални квадрати - Wood wool aкустична плоча
Дијагонални квадрати - Wood wool aкустична плоча
Дијагонални квадрати - Wood wool aкустична плоча
Acoustically tested
Acoustically tested
Acoustic treatment
Acoustic treatment
Customisable
Customisable
Eco-friendly
Eco-friendly
Fire retardant
Fire retardant
Indoor use
Indoor use
Made in BG
Made in BG
Made in EU
Made in EU
Thin
Thin
Uncompressed
Uncompressed
Water resistance
Water resistance
W01-Red
W01 Red
W02-Yellow
W02 Yellow
W03-Dark_Blue
W03 Dark_Blue
W04-Light_Blue
W04 Light_Blue
W05-Dark_Green
W05 Dark_Green
W06-Light_Green
W06 Light_Green
W07-Turquoise
W07 Turquoise
W08-Purple
W08 Purple
W09-White
W09 White
W10-Black
W10 Black
BuyNow
Request A Quote
Offer for
Дијагонални квадрати - Wood wool aкустична плоча

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Наполнете го вашиот ентериер со префинетата елеганција на акустичните панели од дрвена волна на DECIBEL, со карактеристична дијагонална квадратна шема. Овие панели, направени од мешавина од минерализирана волна од ела и бел Портланд цемент, нудат исклучителна акустична и топлинска изолација. Нишките од дрвена волна широк 2 мм се стручно ткаени за да формираат висококвалитетни, визуелно привлечни даски.

 • Исклучителна апсорпција на звук: Со сертифицирани оценки αw до 0,95, панелите од дрвена волна се одлични во апсорпцијата на звукот, што ги прави идеални за мирни и заеднички поставувања.
 • Еко-пријателски и одржливи: Признати од ANAB-ICEA и Natureplus за еколошка компатибилност, панелите од дрвена волна се исто така сертифицирани PEFC™ и FSC®, што обезбедува одговорно производство.
 • Издржливи и еластични: Нудејќи врвна механичка сила и отпорност на удар, овие панели издржуваат изложеност на влага и оган и ефикасно ја задржуваат топлината.
 • Стилски и разноврсни: Деликатната текстура и густината на панелите од дрвена волна се идеални за врвни завршетоци. Дијагоналниот квадрат дизајн додава софистициран допир на секој ентериер.

Подобрете го вашиот простор со акустични панели од дрвена волна, комбинирајќи функционалност, одржливост и стил. Постигнете јасност и спокојство со убав и високо ефикасен производ.

Коефициент на звучна апсорпција
Технички информации
МатеријалМинерализирана тенка дрвена волна од ела врзана со бел Портланд цемент
Димензии590х590х15мм
Тежина2,8 кг
Класа на апсорпција на звукдо 0,95
Отпорност на пожар Eurocalss B-S1, d0
Топлинска спроводливост0,07 W/mK
Термичка отпорност0,2 m2K/W
Downloads
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.