1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. За индустријата
  6. »
  7. Anti-Vibration Mounts, Pads & Hangers
  8. »
  9. Антивибрационен еластичен пoд- Vibro-EP

Антивибрационен еластичен пoд- Vibro-EP

Антивибрационен еластичен пoд- Vibro-EP
Guaranteed result
Guaranteed result
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Outdoor use
Outdoor use
Soundproofing
Soundproofing
Water resistance
Water resistance
Weather resistant
Weather resistant
Request A Quote
Offer for
Антивибрационен еластичен пoд- Vibro-EP

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Антивибрационен еластичен пoд Vibro- EP е произведен од висококвалитетни еластомери Комбинирани со специјални додатоци кои ја зголемуваат издржливоста и вибро - еластичните  квалитети. Оставените цилиндрични отвори го  зголемуваат обемот на еластичност и на тој начин ги  подобруваат антивибрационните  квалитети. Висината на пoдoт  е избрана, така што тежиштето на вибрирачкото тело да не се смени по висина со повеќе од 2,5см.

 

Антивибрациониот еластичен под е достапен  во три бои - сива, сина и црвена. Секоја боја одговара на различна носивост. Опсегот на оптоварување зависи од големината и видот на подот. Исто така, тој може да се користи и во комбинација на влошки со антивибрационни пружини , со што  се зголемува ефикасноста на виброизолацијата во средни и високи фреквенции. 

Коефициент на еластичност
Техничка информација
Материјал еластомерна специјална гума
Димензии 125х125мм; 60х60мм
Дебелина 25мм
Максимален опсег на оптоварување 180kg - 400kg
Downloads
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.