1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. За индустријата
  6. »
  7. Anti-Vibration Mounts, Pads & Hangers
  8. »
  9. Анти-вибрациони пружини DECIBEL SMR

Анти-вибрациони пружини DECIBEL SMR

Анти-вибрациони пружини DECIBEL SMR
Анти-вибрациони пружини DECIBEL SMR
Анти-вибрациони пружини DECIBEL SMR
Анти-вибрациони пружини DECIBEL SMR
Анти-вибрациони пружини DECIBEL SMR
Guaranteed result
Guaranteed result
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Outdoor use
Outdoor use
Soundproofing
Soundproofing
Water resistance
Water resistance
Weather resistant
Weather resistant
Request A Quote
Offer for
Анти-вибрациони пружини DECIBEL SMR

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Антивибрациските држачи за пружини DECIBEL-SMR се повеќенасочни антивибрациони ограничувања со прилагодлива висина. DECIBEL-SMR може да се користи за контроли на вибрации со ниска фреквенција (мало вртење 400 вртежи во минута нагоре) за кои исто така е потребно странично и вертикално ограничување и заштита од земјотреси и вишок притисок на ветер. Тие можат да ги одржуваат силите на напнатост, компресија, природа на смолкнување.

Типични апликации се компресори за воздух, мотори со два циклуса, чилери, кули за ладење на вода, единици за ракување со воздух и сл. на барање). Неговиот иновативен дизајн успеа да ги минимизира дивините на лакот.

Антивибрациските пружини се во согласност со ISO.EN.10270 стандардите и имаат индикатор за боја за дефинирање на максималната моќност на оптоварување. Поставен е систем со прилагодлива висина, со цел да се усогласи машината за време на инсталацијата.

 

Во основата DECIBEL-SMR има посебен гумен профил, отпорен на надворешни услови, со што се нуди подобра ефикасност на изолацијата на вибрациите и на високи фреквенции. (изборен)

Антивибрациони носачи DECIBEL-SMR напредниот дизајн може успешно да ги одржи силите од различни насоки и вертикално и странично (како земјотреси, урагани и заштита од притисок на ветер).

Еластична заптивка е измешана помеѓу двете вертикални површини, за да се избегне можен пренос на звук-мост

Табела за избор на DECIBEL SMR
ТИПБрој на пружиниДимензии (A x B x H mm.)Максимален товар (Kp*)
DECIBEL SMR 250.1190 - 185 -164250
DECIBEL SMR 500.1190 - 185 -164500
DECIBEL SMR 750.1190 - 185 -164750
DECIBEL SMR 500.2295 - 260 - 164500
DECIBEL SMR 1000.2295 - 260 - 1641000
DECIBEL SMR 1500.2295 - 260 - 1641500
DECIBEL SMR 1000.44162 - 260 - 1641000
DECIBEL SMR 2000.44162 - 260 - 1642000
DECIBEL SMR 3000.44162 - 260 - 1643000
Downloads

Related Projects

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.