1. Начало
  2. »
  3. Материјали
  4. »
  5. Акустични панели
  6. »
  7. Fabric Acoustic Panels & Baffles
  8. »
  9. Акустичен панел со печатена слика

Акустичен панел со печатена слика

Акустичен панел со печатена слика
Акустичен панел со печатена слика
Акустичен панел со печатена слика
Акустичен панел со печатена слика
Акустичен панел со печатена слика
Acoustically tested
Acoustically tested
Airborne noise
Airborne noise
Customisable
Customisable
Handmade
Handmade
Indoor use
Indoor use
Made in EU
Made in EU
Original
Original
Thin
Thin
Request A Quote
Offer for
Акустичен панел со печатена слика

(Please fill all the required fields, marked with *.)

How do you prefer us to contact you?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Акустичниот текстил кај овие панели придонесува за добра звучна абсорпција и претставува идеално решение за простории каде има ехо и потреба од акустично третирање и естетска визија. Текстилот на панелите обезбедува пријатна атмосвера и претставува добар стилски завршеток во просториите во кои се поставува. 
Акустичните панели со печатена слика, имаат светли бои и поседуваат висока резолуција на датотеки обезбедени за печатење. На акустична ткаенина можат да бидат печатени слики или текстови, кои кога ќе се спојат ја дополнуваат внатрешноста на просторијата во која ќе се применува панелот.

 

Акустичните панели со печатена слика се повеќе соодветни за акустичен третман на канцелариски простории, домашни кина, ресторани, хотели и трговски центри (каде има ехо).

Овие панели се погодни за акустичен третман на ѕидови и тавани

Монтажата се остварува преку директно лепење со полиуретан, лепило или со поставување на конструкција.

Коефициент на звучна абсорпција
Технички информации
Материјал технички полиуретан и акустичен текстил
Бои панелите се достапни со печатена слика по избор
Димензии 1000 x 500mm; 500 x 500mm
Дебелина 50mm
Тежина 0,828kg; 0,414kg
Монтажа ѕидови, тавани, преку директно лепење или на конструкција

Related Projects

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies. Find out more about cookies.