1 Март 2016

Добредојдовте на новиот сајт DECIBEL

 Драги клиенти и партнери, добредојдени сте во нашиот нов сајт.

Се надеваме дека целокупната промена на дизајнот, изгледот и функционалноста на електронскиот дом, ќе биде лесен и удобен за користење.Ги подредивме секциите  со производи и услуги, интуитивно,  да можете да се движите со еден клик. Додадовме search за оние од вас кои знаат точно што бараат. Направивме галерии на исполнетите  објекти ,  да може да уживате без разлика дали сте го посетиле објектот. Додадени се различни бои на галерии, интерактивна графика и кликабал картичка со контактите, за да не исконтактирате полесно. Во Footer, ќе најдете брзa и директна врска со нашата продавница за електронски нарачки,со што сте во можност да нарачувате побрзо, и поекспедитивно.За повеќе љубопитните споделивме дел со митови за Звучна изолација и акустика, каде може да се забавувате и да набавите вредни информации.И за крај, додадовме нова страница со информации за нашиот тим, каде можете да се запознаете "лично" со секој од нас и да дознаете повеќе од  нашите BLITZ интервјуа. Веруваме, ќе ви се допаднат и нашите слики ;)

Забавувајте се!